© 2019

Stal Maaskanthoeve by Appeltje Eva

  • w-facebook

Volg ons ook op Facebook: Hafaro Stal Maaskanthoeve

Stal Hafaro

Welkom op de site van Stal Hafaro. 

Onze stal is gelegen in het Brabantse dorp Maren-Kessel op steenworp afstand van de maas. Wij, Harry en Faisca van Rossum, hebben in  2010 deze boerderij aangekocht en voorzien van de huidige faciliteiten volledig gericht op het houden van paarden.Samen met onze kinderen Sven en Lieke worden de dagelijkse activiteiten met veel zorg en enthousiasme uitgevoerd.

 

Faisca is opgegroeid in het Zeeuwse Heinkenszand en Harry is geboren en getogen in Maren-Kessel. Beiden hebben wij al vele jaren ervaring in het houden van paarden. Faisca heeft jarenlang verschillende paarden uitgebracht in de dressuursport, Harry is van oorsprong met name gericht op de fokkerij van paarden.Deze verschillende takken van de paardensport zijn nu samengebracht in onze stal. 

 

Bij ons vind je zowel fokmerries, paarden en pony's, als ook sportpaarden. Wij hebben onze stal modern ingericht voor diverse activiteiten met paarden. Het gehele jaar door staan er pensionpaarden, in het voorjaar komen er verschillende merries bij ons waarvoor wij de geboorte van hun veulen mogen begeleiden en met enige regelmaat zijn er verschillende paarden die in gereedheid gebracht worden voor bijvoorbeeld een exterieurkeuring. Ook binnen onze pensionpaarden is er behoorlijk veel diversiteit, zo zijn de meeste pensionklanten gericht op het recreatieve gebruik van hun paard of pony, maar daarentegen mogen wij ook de fanatieke dressuuramazones nagenoeg dagelijks verwelkomen op onze stal. 

 

Wij zelf zijn ondertussen met name gericht op de fokkerij en het recreatieve gebruik van de paarden. Jaarlijks fokken wij enkele trekpaardveulens en sinds kort hebben we ook een Friese merrie waar we jaarlijks een veulens bij proberen te fokken.Ook bij onze fanatieke kids zijn de paarden niet onopgemerkt gebleven. Naast de dagelijkse activiteiten die zij met hun pony's uitvoeren, gaan ze ondertussen ook mee naar de keuring en proberen ze jaarlijks een veulen te fokken bij hun pony.

 

Namens ons allemaal nodigen wij u graag uit om een keer een kijkje te komen nemen op stal Hafaro. Wij wensen u alvast veel lees en kijkplezier op onze website.

Meer weergeven
Persoonlijke wensen in overleg
Uiteraard zijn persoonlijke wensen in overleg bespreekbaar.
U kunt vrijblijvend contact opnemen via info@hafaro.nl of telefonisch
via 06-48260494. Zijn we niet bereikbaar vul dan het formulier hiernaast
in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Ook het bezichtigen van onze accommodatie is uiteraard, op afspraak, mogelijk.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now