top of page

Pensionstalling

Stal Hafaro is een gezellige pensionstal waarbij plezier voorop staat! 

Jaarlijks organiseren wij met onze pensiongasten verschillende uitjes om elkaar beter te leren kennen, maar natuurlijk ook om de onderlinge sfeer nog sterker te maken. 

 

Onze accommodatie biedt ruimte voor maximaal 17 paarden en is gelegen
op 2 minuten loopafstand van de maas, waarlangs diverse ruiterpaden

aangelegd zijn in het aangrenzende natuurgebied. Voor onze pensiongasten

hebben we natuurlijk ook een kantine ter beschikking. Onze "Biestro" is volledig ingericht als gezellige pub en voorzien van alle gemakken incl. toilet.

Hafaro biedt u de gelegenheid om uw paard of pony het gehele jaar door te plaatsen in extra ruime ingerichte stallen (>12 m2). Deze stallen voldoen volledig aan de nieuwe welzijnsnormen, waarbij de paarden voorzien worden van frisse lucht door middel van natuurlijk ventilatie. Alle paarden en pony's worden gestald in keurig afgewerkte stallen waarbij ze elkaar continu zien en er extra veel rust ontstaat. Onze stallen zijn voorzien van zowel natuurlijk als kunstmatig licht. Kortom van alles voorzien!

U kunt daarbij tevens gebruik maken van twee wasplaatsen, voorzien van warm en koud water, en u beschikt over een afgesloten zadelkast.

 

Overdag zullen de paarden/pony's, in groepen van maximaal 4, worden geplaatst in de weide. De weides zijn voorzien van dubbel koord en voldoen eveneens aan de nieuwe richtlijnen voor dierenwelzijn.

Hafaro biedt u daarnaast  de gelegenheid tot het gebruik van de compleet gedraineerde paddocks, logeercirkel en rijbak van 20 x 40 meter.

Hafaro draagt zorg voor de gehele dag toezicht en voor de voeding van uw paard of pony. Ook het binnen en buiten zetten van uw paard of pony zal voor u worden gedaan, hierdoor kunnen we ook snel inspelen op wisselende weersomstandigheden.

 

Prijs per maand incl. hooi, stro en krachtvoer is € 285,-

bottom of page